Enkle tips til en bedre bryllupsfest

Skrevet avKarianne Lilleng den

I tillegg til kjole, veske, sko og smykker er det ett par enkle andre tips som kan være lurt å tenke på når man skal i bryllup. 

Skal du i ett sommerbryllup er det lurt å tenke på hvilket stoff kjolen din er i. 
Er det varmt og stekene sol er svette noe som dessverre kommer med. Det kan da være lurt å la den tettsittende silkekjolen ligge igjen hjemme. Å få svettemerker på kjolen er ikke spesielt vakkert.
Solen steker, og dere er virkelig heldige med været på denne vakre dagen. Etter mange timer sittende til bords kan det være at du heller drømmer deg bort til en kjole i bomull eller lin. Om du derimot har funnet verdens beste deodorant, så tips oss gjerne. 

Utover kvelden er det stor sannsynlighet for at det blir en del dansing. Har du da på deg de skoene med høyest og tynnest hæl kan det hende du må takke farvel til skoene eller bena dine. Ha med deg ett par ballerinasko så kan du danse hele natten lang. Eller du kan gjøre som mange andre gjør, kast skoene og dans i strømpelesten. 

Ha med deg en ekstra jakke.
Bryllup pleier å vare i timesvis. Etter middagen pleier mange å trekke ut på trappen eller platten for litt luft. Det er like naturlig som at det blir kjøkkenfest om du har fest hjemme. Det kan da være greit å ha med seg en cardigan eller en annen tynn jakke som passer til kjolen slik at du ikke våkner forkjølet dagen etter. Da slipper du og låne en alt for stor dressjakke. Skulle du derimot ønske å ta en ekstra prat med mannen som har dressjakka så kan du jo bare "glemme" å ta med deg noe ut. 

Personlig bruker jeg alltid en hold-in strømpebukse under pene kjoler. Tror dette er mest av rene vane, eller latskap for at jeg ikke har gått til innkjøp av disse store trusene. Av en eller annen grunn klarer jeg alltid å lage rift i strømpebuksen, uansett hvor forsiktig jeg er. Jeg har derfor alltid med meg en ekstra strømpebukse i veska. 

Ett annet tips til denne plagen med rifter i strømpebuksen er en liten flaske klar neglelakk i veska. Disse får du kjøpt på mange steder. Har du på deg lang kjole vises jo ikke riften uansett, men en liten skvett klar neglelakk både i starten og slutten av riften kan hindre at den blir større. 

Har også hørt at om du sprayer bena dine med hårspray etter du har kledd på deg stømpene skal det gjøre den sterkere og du unngår rift. 

Disse tipsene er hentet litt fra eget hode og litt fra KK sin artikkel som du finner her. 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publisere